pen iconنوشته شده توسط تحریریه آنی وب در تاریخ ۱۹ خرداد ۱۴۰۳خدمات سئو سایت
سئو سایت شرکتی

سئو سایت شرکتی

با توجه به گسترش اینترنت در سراسر جهان، عموم مردم برای پیدا کردن پاسخ سوالات خود تنها با یک سرچ کوتاه به پاسخ تمامی جواب سوالات خود دست پیدا می‌کنند. در واقع اهمیت سئو در زمینه گسترش سایت‌های اینترنتی اهمیت زیادی پیدا کرده است و اکنون نیمی از کسب و کار‌های اینترنتی در حال بهینه سازی وبسایت‌های خود هستند. در ادامه این مقاله از سایت آنی وببه بررسی سئو سایت شرکتی خواهیم پرداخت.

چرا سئو سایت شرکتی مهم است؟

سایت شرکتی شما زمانی دیده خواهد شد و به درآمد بالا خواهید رسید که تمامی صفحات وبسایت بهینه سازی شده باشند! در واقع موتور‌های جستجو گوگل انسان نیستند و شما برای اینکه سایت خود را به گوگل بفهمانید، مستلزم آن خواهید بود که بر اساس الگوریتم‌های گوگل پیش بروید!

اکنون به نظر شما الگوریتم‌های گوگل چه کاری انجام می‌دهند؟! در واقع این الگوریتم‌ها هستند که تعیین می‌کنند برای سئو یا بهینه سازی سایت بر اساس چه قوانینی پیش بروید و در اینجا سئو کار سایت باید دائم علم خود را به روز کند تا بتواند توجه گوگل را به عملکرد سایت جلب کند. در واقع سئو سایت به گونه ای است که شما کلمات هدف خود را مشخص کرده و باید در صفحات هدف و مورد نظر سایت آن‌ها را بهینه کنید.

افزایش آگاهی از برند

شما زمانی که روی تمامی صفحات سایت شرکتی خود به صورت اصولی کار کرده باشید، در میان رقبای شناخته شده قرار خواهید گرفت. در واقع زمانی که بین ۵ لینک اول نتایج جستجو قرار بگیرید، افراد بیشتری کسب و کار شما را خواهند شناخت و با کسب محبوبیت‌های بیشتر به عنوان یک برند در میان عموم شناخته می‌شوید.

رقابت پذیری

خود شما، اکنون که تصمیم به طراحی سایت شرکتی گرفته اید، قطعا رقبای خود را می‌شناسید و از میزان محبوبیت و برند بودن آن‌ها در حوزه کاری که دارید مطلع هستید. پس یک سئو کار حرفه ای باید آنالیز رقبا را به خوبی انجام دهد تا با بهبود عملکرد خود بتواند در بازار جایگاه خوبی کسب کند.

کاهش هزینه‌ها

در گذشته جهت مطرح شدن کسب و کار‌ها، از روش تبلیغات کاغذی، تلوزیونی و... استفاده می‌کردند که هزینه‌های زیادی در بر داشت و حتی ممکن بود با بازخورد خوبی کارفرما رو به رو نشود! اما اگر روی سئو سایت‌های اینترنتی به صورت اصولی کار شود، در گوگل جایگاه خوبی پیدا کرده و به عنوان یک برند مطرح شناخته می‌شوید!

اکنون می‌توانید تبلیغات سایت‌های دیگر را دریافت کنید و در وبسایت خود تبلیغات سایرین را انجام دهید و به درآمد خیلی خوبی برسید. حتی می‌توانید تبلیغات سایت خود را در سایت‌های قدرتمند قرار دهید و به این صورت ورودی خوبی دریافت کنید.

شناخت مخاطب = افزایش فروش

اگر مخاطب هدف خود را بشناسید و تشخیص دهید که با چه کلماتی ممکن است شروع به جستجو کند، به صورت طبیعی می‌توانید ترافیک خوبی از سایت دریافت کنید که به این ترتیب بازدید کنندگان به مشتری تبدیل شده و با افزایش فروش رو به رو می‌شوید.

مراحل سئو سایت شرکتی

یکی از مهم ترین بخش‌هایی که سبب ایجاد اعتبار و قرار گرفتن در میان رتبه‌های برتر گوگل می‌شوند، ایجاد تجربه کاربری خوب برای کاربر خواهد بود. در واقع از همان ابتدا باید بهترین قالب سایت شرکتی را انتخاب کنید و در نهایت تمامی صفحات وبسایت باید بهینه شده باشند. در ادامه از سری مهم ترین مراحل سئو سایت شرکتی را مورد بررسی قرار داده ایم:

تعیین کلمات کلیدی

اولین قدم برای SEO سایت، شناسایی و تعیین کلمات کلیدی هدف خواهد بود. در واقع باید کلمات مرتبط با خدمات و محصولاتی که دارید را مشخص کنید و تمامی این کلمات را در صفحات مختص به خود در سایت مورد نظر بهینه سازی کنید. این کلمات، کلماتی هستند که کاربران در اینترنت شروع به جستجوی آن‌ها می‌کنند.

برای درک بهتر این موضوع بهتر است در نظر داشته باشید که وبسایت‌هایی همچون علی بابا، دکتر سلام، دیجی کالا، سایت میهن دانلود و... از سری انواع سایت‌های شرکتی هستند. در واقع سایت‌های شرکتی به گونه ای هستند که با شناخت نیاز کاربران طراحی شده اند.

حال به نظر شما کلمات کلیدی حوزه میهن دانلود چه کلماتی خواهند بود؟!

  • دانلود مستقیم کروم برای اندروید
  • دانلود نرم افزار ایندیزاین با قابلیت پشتیبانی از زبان فارسی
  • دانلود افتر افکت اندروید کرک شده
  • و...

بله اینها تنها چند نمونه از کلمات کلیدی هدف سایت‌های شرکتی برای دانلود انواع نرم افزار هستند و هر یک از نرم افزار‌های موجود در سایت، یک صفحه جدا برای خود دارند و در همان دسته مورد نظرشان، سئوکار بهینه سازی کلمات مرتبط با همان برنامه را انجام خواهد داد و زمانی که کاربر سرچی انجام دهد، سریعا صفحه مورد نظر را مشاهده خواهد کرد.

بهینه سازی محتوا

خب بهتر است مفهوم این بخش را هم با مثالی کاربردی به شما برسانیم:

به عنوان مثال فکر کنید کاربر جمله (دانلود نرم افزار ایندیزاین با قابلیت پشتیبانی از زبان فارسی) سرچ کرده است، و شخصی که به دنبال برنامه indesignهست صرفا می‌خواهد دقیقا وارد همین صفحه شود!!

پس در وهله اول اگر این برنامه را دارید باید صفحه ای برای آن در وبسایت در نظر بگیرید تا با سرچ کاربر، سایت شرکتی مورد نظر شما نمایش داده شود. پس باید برای تمامی صفحات هدف خود شروع به نوشتن محتوای با کیفیت و بهینه شده نمائید و با لینک سازی داخلی و خارجی قدرت صفحه و سایت را بالا ببرید.

سئو فنی

سئو فنی مرتبط با بهینه سازی زیر ساخت سایت برای موتور‌‌های جستجو خواهد بود. در واقع برای سئو فنی سایت باید به ساختار url، ریسپانسیو بودن صفحات و سرعت بارگذاری آن‌ها توجه داشته باشید.

امروزه با یک سرچ ساده، بیش از ده‌ها سایت مرتبط به شما نمایش داده می‌شود و زمانی که کاربر روی یکی از لینک‌ها کلیک ‌کند، اگر بیشتر از ۳ ثانیه باز شدن صفحه طول بکشد، سریعا آن سایت را ترک خواهد کرد و به سایت دیگری مراجعه می‌کند!!!

همچنین کاربران امروزه بیشتر با گوشی موبایل در فضای اینترنت فعالیت می‌کنند، پس باید سایت واکنش گرا باشد، به گونه ای که در انواع گوشی موبایل، تبلت، کامپیوتر و... به درستی نمایش داده شود.

اینموارد تنها بخش کوچکی از سئو فنی یا تکنیکال خواهند بود که سئوکار حرفه ای باید همواره بتواند با ابزار‌های مختلفی سایت هدف و رقبا را بررسی کند و بر اساس الگوریتم‌های گوگل برنامه‌ها را پیش ببرد.

لینک سازی

یکی از روش‌هایی که سبب دیده شدن و یا قدرت گرفتن سایت شما می‌شوند، دریافت بک لینک از سایت‌های دیگر است. در واقع لینک‌های خارجی راهی جهت کسب اعتماد موتور‌های جستجو خواهند بود.

تحلیل و گزارش دهی

سایت‌های اینترنتی همواره باید با ابزار‌های مختلفی، آنالیز شوند. در واقع بررسی عملکرد وبسایت یکی از مهم ترین کار‌هایی است که سئوکار باید هر روزه آن را در راس کار‌های خود قرار دهد و تعیین استراتژی‌های لازمه را انجام دهد.

جان کلام

سئو فرایندی است که در طولانی مدت، سرمایه گذار پروژه را به نتیجه دلخواه می‌رساند، پس باید حداقل ۶ ماه برای سئو سایت شرکتی صبر کنید تا به نتیجه برسید. پس حتما بهترین قالب‌های طراحی شده را برای سایت خود خریداری کنید و سئو سایت را به صورت اصولی پیش ببرید تا به نتیجه دلخواه برسید. جهت مشاهده انواع قالب سایت‌های شرکتی می‌توانید از طریق آنی وب قالب‌های مختلفی را مشاهده نمائید.

دیدگاه خود را بنویسید
اینماد
صفحات رسمی ما
support iconمشاوره و پشتیبانی رایگان