pen iconنوشته شده توسط تحریریه آنی وب در تاریخ ۱۹ خرداد ۱۴۰۳خدمات سئو سایت
سئو سایت فروشگاهی

سئو سایت فروشگاهی

در حال حاضر رقابت موجود در میان فروشگاه‌های آنلاین جهت کسب رتبه‌های برتر در گوگل بسیار زیاد و شدید است و سرمایه گذاری بر روی سئو سایت فروشگاهی امری اجتناب ناپذیر است. در چنین محیطی، یک اشتباه ریز می‌تواند ماه‌ها سعی و تلاش شما را به باد بدهد و کارکرد فروشگاه اینترنتی و مقدار فروش سایت را تحت تاثیر خود قرار دهد. با این که هیچ فردی از اشتباه کردن در امان نیست و حتی بزرگ ترین و معروف ترین شرکت‌ها و فروشگاه‌های آنلاین نیز دچار اشتباه می‌شوند، آگاهی از روش‌های درست سئو  سایت شخصی و  فروشگاهی سبب می‌شود که تا حد زیادی مانع از به وجود آمدن این اشتباهات شد.

اگر صاحب کسب و کار‌های اینترنتی هستید، حتما باید با بهینه سازی یا seo سایت اینترنتی آشنا باشید. عموم مردم فکر می‌کنند با طراحی و یا خرید سایت فروشگاهی نصف را ه را رفته و سریعا دیده می‌شوند!

اما این تفکر کاملا اشتباه است چرا که بعد از طراحی سایت فروشگاهی ، دیده شدن سایت کاملا وابسته به سئو و بهینه سازی صفحات سایت برای موتور‌های جستجور خواهد بود

در این آموزش سئو سایت فروشگاهی شما خواهید آموخت که چگونه یک استراتژی سئو برای سایت فروشگاهی خود طراحی نمایید. در این آموزش به جنبه‌های متعدد سئو سایت فروشگاهی از قبیل نکات تکنیکال، تحقیق کلمات کلیدی و نکات محتوایی در سایت فروشگاهی خواهیم پرداخت. موارد ذکر شده در این مقاله از آنی وب ، فارغ از اینکه شما از ورد پرس، دروپال، مجنتو، شاپیفای و … جهت طراحی سایت فروشگاهی خود استفاده نموده اید، به شما در افزایش رتبه سایت فروشگاهی کمک بسیار زیادی خواهد کرد.

سئو سایت فروشگاهی چیست؟

سئوی فروشگاهی (E-commerce SEO) عبارتی است از فرآیند بهینه سازی سایت یک فروشگاه اینترنتی، در جهت بهبود رتبه در موتورهای جستجو مانند گوگل و همچنین افزایش بازدید از سایت است که باعث افزایش فروش و درآمد برای یک کسب و کار می‌شود.

چرا سئو در سایت‌های فروشگاهی مهم است؟

سئو برای سایت‌های فروشگاهی اهمیت بسیار زیادی دارد و محصولات ارائه شده در سایتتان، حتما باید بالا تر از رقبایتان در موتورهای جستجو گوگل نمایش داده شوند. در این صورت شما دیگر احتیاجی به پرداخت هزینه جهت تبلیغات کلیکی نخواهید داشت و به یک منبع بدون هزینه ترافیک و جذب مشتری دست پیدا خواهید کرد.

تفاوت سئوی سایت فروشگاهی با سئو در سایر سایت‌ها در چیست؟

عمدتا تفاوت سئو سایت فروشگاهی با دیگر وب سایت‌ها در این است که در وب سایت‌های فروشگاهی هدف شما بهینه سازی وب سایت با تعداد زیاد محصولات است که بسیاری از این محصولات خصوصیات مشابهی دارند. وجود محصولات با خصوصیات مشابه و تعداد زیاد در دسته بندی‌های متعدد موجب می‌شود از دید Google محتواهای تکراری زیادی به نظر بیاید و بسیاری از این محصولات و صفحات در فرآیند ایندکس شدن سایت در Google با چالش رو به رو شوند.

از سوی دیگر تعداد صفحات بالا در وب سایت‌های فروشگاهی، توجه و دقت به اصلاح مشکلات سئوی تکنیکال را در اولویت بالاتری قرار می‌دهد. کاربران در سایت‌های فروشگاهی جهت خرید، به بررسی و مشاهده چندین محصول و بازدید از چندین صفحه احتیاج دارند، در نتیجه بهبود سرعت سایت در این وب سایت‌ها اهمیت بسیار بالایی دارد. بهبود سرعت وب سایت یکی از جنبه‌های سئوی تکنیکال یا سئوی فنی است. از اهداف دیگر سئو تکنیکال در سایت‌های فروشگاهی بهینه سازی و مدیریت بودجه خزش (Crawling Budget) با توجه به تعداد بالای محصولات فروشگاه است که در رابطه با بودجه خزش در ادامه بیشتر توضیح می‌دهیم.

مطالعه بیشتر : چگونه سئو سایت را بالا ببریم؟

آموزش سئو سایت فروشگاهی

در ادامه تمامی اقداماتی که جهت سئوی سایت فروشگاهی باید انجام دهید را به شما آموزش خواهیم داد. مراحل انجام سئوی سایت فروشگاهی به شرح زیر می‌باشد:

1-تحقیق کلمات کلیدی در سایت فروشگاهی

اساسا بهینه سازی موتورهای جستجو و همچنین طراحی استراتژی سئو همواره با فرآیند تحقیق کلمات کلیدی آغاز می‌شود. در ابتدای مسیر طراحی استراتژی سئو سایت فروشگاهی، البته لازم است بدانید که مشتریان هدف شما چه کلماتی را در موتور جستجو گوگل جستجو می‌کنند و از چه کلید واژه‌هایی جهت جستجوی محصولات شما در گوگل و سایر موتورهای جستجو استفاده می‌نمایند. یافتن کلمات کلیدی مورد استفاده کاربران و اولویت بندی آن‌ها از جنبه‌های متعدد را تحقیق کلمات کلیدی می‌نامند.

کلمات کلیدی به دست آمده از فرآیند تحقیق کلمات کلیدی یا (Keyword Research) سوخت مورد نیاز موشک سئو در طراحی استراتژی سئو فروشگاه اینترنتی و رتبه گرفتن در گوگل خواهد بود. لیست کلمات استخراج شده اهمیت بسیار زیادی در طراحی ساختار اطلاعاتی مناسب و صحیح سایت فروشگاهی دارد. در ادامه این مبحث در رابطه با ساختار اطلاعاتی سایت فروشگاهی بیشتر توضیح خواهیم داد. به صورت خلاصه تحقیق کلمات کلیدی به شما می‌گوید که:

  • مشتریان و کاربران وب سایت شما از چه کلماتی در موتور جستجو گوگل استفاده می‌کنند؟
  •  تعداد جستجوی کلمات در Google چقدر است؟
  • میزان رقابت و دشواری کسب رتبه در کلمات متعدد چگونه است؟

چه کلماتی برای کسب‌وکار شما درآمدزایی بیشتری دارد؟

مبحث تحقیق کلمات کلیدی یک مبحث بسیار مهم و گسترده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با تحقیق کلمات کلیدی و آشنایی با ابزارهای متعدد، توصیه می‌شود با مشاوران مجرب آنی وب در ارتباط بوده تا صفر تا صد فرایند تحقیق کلمات کلیدی را به شما آموخته و به کمک آن‌ها بتوانید یک لیست از کلمات کلیدی مهم را ایجاد کنید.

انجام تحقیق کلمات کلیدی به کمک KWFinder

ساده ترین روش جهت پیدا کردن یک لیست از کلید واژه‌های مرتبط با کسب و کار اینترنتی شما، استفاده از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی می‌باشد. عمدتا بهترین ابزارهای کارآمد جهت تحقیق کلمات کلیدی، تجاری هستند و با پرداخت هزینه دلاری قابل خرید می‌باشند. از بهترین این گونه ابزارها می‌توان به KWfinder ،ahref و Semrush اشاره کرد. همچنین لایسنس kwfinder را می‌توان با پرداخت هزینه ریالی از وب سایت‌های ایرانی خریده و استفاده نمود.

به عنوان مثال، شما با وارد کردن یکی از کلمات کلیدی اصلی در kwfinder لیستی از کلمات کلیدی مرتبط با آن را دریافت خواهید کرد. مثلا چنانچه به دنبال تولید محتوا و یا کسب رتبه برای کلمه کلیدی «یخچال فریزر» هستید، باید کلمه یخچال فریزر را در این ابزار وارد نمایید. کسب اطلاعات در رابطه با کلید واژه‌هایی که رقبایتان برای آن کلمات رتبه کسب نموده اند، به شما کمک کرده تا ایده‌های تازه جهت بهینه سازی صفحات و تولید محتوا پیدا کنید.

ابزارهای رایگان تحقیق کلمات کلیدی

مسلما در زمان جستجو در گوگل متوجه شده اید که Google به محض اینکه شما شروع به تایپ کردن کلمات نمایید به طور اتوماتیک پیشنهاداتی را به شما ارائه می‌دهد و از آن جایی که این پیشنهادات بر اساس رفتار واقعی سایر کاربران است می‌تواند منبع الهام خوبی جهت انتخاب کلمه‌های کلیدی خوب باشد. البته پیشنهاد می‌شود که از پیشنهادات موتور جستجوی بینگ نیز به همین منظور استفاده نمایید.

استراتژی کلمه کلیدی

حال یک لیست از کلمات کلیدی مهم و مناسب جهت سایت فروشگاهی خود در اختیار دارید. جهت کسب رتبه در این کلمات باید صفحاتی در سایت خود به وجود آورید و این کلمات کلیدی را در صفحه مناسب به کار ببرید. ابتدا باید صفحات متناظر با هر کلمه را انتخاب کرده و پس از آن به نحوه استفاده کلمه کلیدی در آن صفحه فکر کنید.

چنانچه سعی دارید یک سایت فروشگاهی با بلاگ داشته باشید، ابتدا باید بدانید که در پست‌های بلاگ هدف از کدام کلید واژه استفاده کنید و برای کدام کلمات کلیدی، دسته بندی ساخته و کدام کلمات مرتبط با محصولات هستند.

برای بعضی از کلید واژه‌ها، تصمیم گیری بسیار آسان است. به عنوان مثال هیچ کس برای کلید واژه «نحوه فریز کردن بامیه»، صفحه محصول نمی‌سازد، چون این کار هیچ فایده ای ندارد. کسانی که این کلمه کلیدی را در گوگل جستجو کرده اند، می‌خواهند بهترین روش فریز کردن بامیه را بیاموزند و قطعا قصد خرید تجهیزاتش را ندارند.

ولی در مورد کلید واژه «یخچال فریزر سامسونگ» باید چگونه عمل کرد؟ آیا باید این را با نوشتن یک مقاله در بلاگ هدف قرار داد؟ یا باید صفحه ای درست کرد که در آن همه محصولات مربوط به قهوه خرد کن مولینکس به فروش می‌رسد؟

از آنجایی که هدف نهایی شما احتمالا فروش بالای قهوه خرد کن مولینکس است، غریزه شما می‌گوید که باید یک مقاله در وبلاگ با دسته بندی «یخچال فریزر سامسونگ» بسازید که در آن همه محصولات مرتبط به آن به فروش برسد. ولی این یک راهبرد کاملا اشتباه است، چرا که آنچه که کاربران به دنبالش هستند، چنین چیزی نمی‌باشد. به عبارت دیگر، هدف و نیت آن‌ها از جستجوی این عبارت، خرید این محصول است.

احتمالا بپرسید از کجا باید فهمید؟ چنانچه نگاهی به صفحه نتایج Google بیاندازیم، خواهیم دید که بهترین سایت‌ها برای این کلید واژه، همگی سایت‌های فروشگاهی می‌باشند که در تمامی آن‌ها محصولات یخچال فریزر سامسونگ به فروش می‌رسد.

نکاتی در مورد استراتژی کلید واژه در سئو سایت فروشگاهی وجود دارد که شامل موارد زیر می‌شود:

  • کلمات کلیدی مرتبط و مشابه را در یک صفحه قرار بدهید: به عنوان مثال احتیاج نیست جهت کلمات یخچال فریزر سامسونگ یا یخچال فریزر دوقلو سامسونگ دو دسته بندی جدا بسازید.
  • از هدف گذاری تعداد زیادی کلمه برای یک صفحه بپرهیزید. در اکثر موارد حداکثر دو کلمه را می‌توان در یک صفحه هدف قرار داد.
  • صفحات مرتبط به هم را در یک زیر دسته قرار بدهید: به عنوان مثال صفحات «تلویزیون led 46 اینچ سامسونگ»، «تلویزیون led 42 اینچ سامسونگ»، «تلویزیون led 40 اینچ سامسونگ» همگی می‌توانند جزو زیر دسته‌های یک دسته با عنوان تلویزیون سامسونگ قرار بگیرند.
  • صفحات با دشواری کلید واژه زیاد باید در صفحات اصلی و قدرتمند سایت از جمله خانه و دسته بندی‌های اصلی وب سایت به کار برده‌ شوند. به طور مثال کلید واژه «یخچال فریزر» دشواری بسیار بالایی دارد. توصیه می‌شود جهت کسب نتیجه بهتر، این کلمه در صفحه اصلی وب سایت هدف گذاری شود. کلید واژه «یخچال فریزر سامسونگ» از اهمیت کمتری برخوردار دارد و باید آن را در زیر دسته یخچال فریزر قرار دهید.

2-ساختار اطلاعاتی سایت فروشگاهی

ایجاد یک ساختار اطلاعاتی مناسب برای سایت فروشگاهی می‌تواند تفاوت بسیار زیادی میان شما و رقبایتان به وجود آورد. به خاطر تعدد صفحات ایجاد شده توسط محصولات شما، دقت داشتن به ساختار اطلاعاتی بهینه و سازگار با موتورهای جستجو در سئو سایت فروشگاهی اهمیت بسیار زیادی پیدا می‌کند.

در حقیقت ساختار اطلاعاتی ترکیبی از دانش و هنر جهت ارائه محتوای سایت به گونه ای است که رضایت کاربران و موتورهای جستجو را به صورت همزمان جلب می‌کند. در اصل ساختار اطلاعاتی، تقاطع حوزه تجربه کاربری و بهینه سازی موتورهای جستجو می‌باشد که هم موتورهای جستجو و هم کاربران از ساختار اطلاعاتی طراحی شده بهره خواهند برد.

چنانچه از صفر قصد طراحی سایت فروشگاهی خود را دارید و یا سایت فروشگاهی شما قبل از این طراحی شده است، باید نکات ذکر شده را جهت موفقیت سئو سایت فروشگاهی خود در نظر داشته باشید:

  • فرآیند تحقیق کلمات کلیدی را به طور صحیح انجام دهید.
  • استراتژی کلمات کلیدی را به دقت پیاده سازی کنید.
  • یک ساختار اطلاعاتی مناسب و قابل فهم را برای سایت فروشگاهی خود به وجود آورید.
  • به بهینه سازی عکس‌های استفاده شده در سایت توجه بسیار زیادی کنید.

ساختار اطلاعاتی مناسب در سایت فروشگاهی چگونه است؟

طراحی سایت فروشگاهی باید به گونه ای باشد که مخاطب بتواند با حداکثر 3 کلیک از صفحه خانه به محصول مورد نظر خود دسترسی پیدا کند. این راه حل منجر به بهبود تجربه کاربری می‌شود و همچنین از نقطه نظر سئو نیز بررسی صفحات شما توسط موتورهای جستجو ساده تر شده که امری بسیار مهم در کسب رتبه است. با فاصله گرفتن محصولات فروشگاه از صفحه اصلی سایت که اساسا معتبر ترین و مهم ترین صفحه در سایت‌های فروشگاهی محسوب می‌شود، شانس بررسی صفحات و ایندکس شدن به وسیله گوگل کاهش خواهد یافت.

جهت درک بهتر این موضوع، توصیه می‌شود به ساختار سایت در عکس پایین توجه کنید. چنانچه سایت شما دارای ساختار اطلاعاتی به شکل زیر است باید هر چه سریع تر نسبت به اصلاح آن اقدام کنید.

سئو سایت فروشگاهی


از مشکلات این ساختار می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • پیچیدگی ساختار سایت، درک ارتباط و منطق میان صفحات را برای موتورهای جستجو سخت و دشوار می‌کند.
  • این ساختار مقیاس پذیر نبوده و امکان دارد که با اضافه شدن دسته بندی جدید برای محصولات، ساختار سایت نیز تغییر خواهد کرد.
  • این ساختار عمق بسیار زیادی داشته و صفحات در قسمت راست - پایین عکس با بیش از ۳ کلیک قابل دسترسی کاربران قرار می‌گیرند.

ساختار اطلاعاتی مناسب و صحیح در سایت فروشگاهی، مثل عکس زیر خواهد بود که از یک معماری هموار برخوردار است و هر صفحه به طور سلسله مراتبی به صفحات زیرین خود لینک داده شده است.

سئو کردن سایت فروشگاهی
  1. نکته مهمی که باید به آن اشاره کنیم این است که تغییر ناگهانی ساختار سایت تاثیر بسیار زیادی بر روی سئو سایت خواهد داشت و توصیه می‌شود که این عملیات با احتیاط صورت گیرد. چنانچه ساختار وب سایت شما ایده آل نمی‌باشد باید جهت اصلاح ساختار از جا ‌به جا کردن و تغییر آدرس صفحات قبل از بررسی تمامی جوانب با دریافت مشاوره صحیح از یک مشاور سئو ماهر کمک بگیرید. توصیه می‌شود پیش از تغییر ساختار از پیاده سازی صحیح ریدایرکت‌ها و پیش نیازهای فنی سایت مطمئن شوید. ما در مجموعه آنی وب می‌توانیم به شما در اصلاح ساختار وب سایتتان و سایر خدمات سئو و بهینه سازی وب سایت یاری کنیم.

تا اینجای کار کلمات کلیدی بسیار مهم برای وب سایت فروشگاهی خود را به دست آورده اید و ساختار اطلاعاتی مطلوب به دست آمده است. در قسمت بعدی بعضی از نکات مهم و ضروری سئو محتوایی در وب سایت‌های فروش آنلاین ارائه شده است.

مطالعه بیشتر : چگونه در رتبه بندی گوگل سایت خود را بهتر کنیم؟

3-محتوای بدنه

در اکثر سایت‌های فروشگاهی محتوای بدنه در بخش پایین یا بالای محصولات قرار دارد. محتوای بدنه به موتورهای جستجو گوگل درک بهتری از محتوا و موضوع صفحه می‌دهد و این که این یک صفحه یکتا و خاص است و باید در نتایج موتور جستجو نمایش داده شود. بدون داشتن محتوای بدنه، درک ارتباط صفحه با کلید واژه برای گوگل سخت و دشوار خواهد شد.

به همه صفحاتی که کسب رتبه در گوگل توسط آن صفحات برای شما مناسب و مطلوب است، محتوای بدنه اضافه نمایید. به طور معمول مهم ترین صفحات در وب سایت‌های فروشگاهی به ترتیب صفحه اصلی سایت، صفحات دسته بندی، صفحات زیر دسته بندی هستند. بعد از تکمیل محتوای بدنه این صفحات، می‌توانید به سایر محصولات و قسمت‌های وب سایت نیز محتوا اضافه کنید.

در ادامه نکات مهم در نوشتن محتوای بدنه را ذکر کرده ایم:

  • باید محتوای بدنه هر صفحه یکتا باشد و طول آن حداقل 200 کلمه است.
  • جهت استفاده از کلمات کلیدی در متن اصرار نداشته باشید. متن خود را برای فهم و درک کاربران بنویسید و نه صرفا برای موتورهای جستجو که به عبارتی دیگر محتوای کاربر پسند بنویسید.
  • برای نوشتن محتوای خوب و مفید برای کاربرانتان تمام تلاشتان را صرف کنید. متون را از دیگر وب سایت‌ها کپی نکنید. به کاربر توضیح دهید که محصول شما چه خصوصیاتی دارد، نقاط ضعف و قوت آن چیست و سود آن‌ها از خرید این محصول در چیست.
  • از ترکیب جمع و مفرد کلمه کلیدی هدف در هر صفحه سایت استفاده نمایید.
  • به محصولات مرتبط به آن و سایر مطالب مفید لینک دهید.

4-بهینه سازی URL صفحات

جهت بهینه سازی URL صفحات، توصیه می‌شود آدرس صفحات کوتاه و مرتبط بوده و در شرایط لازم کلید واژه اصلی را دربرگیرد. از انتخاب آدرس‌های طولانی و بزرگ پرهیز کنید؛ چرا که خواندن آدرس‌های طولانی برای ربات خزنده گوگل سخت و دشوار است. پیشنهاد ما در سایت‌های فارسی استفاده از اسم محصول به فارسی در آدرس محصول بوده است.

5-انتخاب صحیح عنوان صفحات

عنوان صفحه (title) به علت تاثیری که بر روی نرخ کلیک صفحه در نتایج جستجو می‌گذارد، از اهمیت فراوانی در سئو سایت فروشگاهی برخوردار است، چرا که به مخاطب و موتورهای جستجو در مورد محتوای صفحه سایت اطلاعات ارائه می‌دهد. عنوان صفحه که بهینه سازی شده باشد باید خلاصه، گویا و شامل کلمات کلیدی بوده و همچنین بین 55 تا 60 کاراکتر باشد. نکات ضروری که در زمان نگارش عنوان صفحه باید به آن توجه کنید عبارت اند از:

  • در ابتدای عنوان صفحه نباید از عنوان فروشگاه استفاده نمود.
  • به نوشتن عنوان صفحه به مانند نوشتن عنوان یک مقاله فکر کنید.

نوشتن عنوان سفارشی برای تمامی محصولات امری پیچیده و زمانبر است. توصیه می‌شود که قالب‌های یکسانی را برای نگارش عنوان این صفحات تعریف کنید. در پایان می‌توانید محصولات مهم و کلیدی را به طور دستی ادیت کنید. چنانچه سایت شما وردپرسی است، می‌توانید با استفاده از افزونه‌های سئو وردپرس یک قالب جهت عنوان صفحات دسته بندی و محصولات وب سایت خود تعریف کنید.

6-انتخاب صحیح توضیحات متای صفحات

برای نوشتن توضیحات متا (Meta description) در وب سایت فروشگاهی باید به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • طول توضیحات متا باید حدودا 150 کاراکتر باشد.
  • توضیحات متای هر صفحه باید منحصر به همان صفحه بوده و یکتا باشد.
  • در توضیحات متا باید به خریدار توضیح دهید که فروشگاه شما چه مزیت‌های دیگری نیز دارد. به عنوان مثال (ارسال رایگان، یکی بخر دوتا ببر و گارانتی، فروش ویژه، ضمانت، تخفیف 20 درصدی، تضمینی و … ). استفاده از عبارات ذکر شده یکی از روش‌های جلب توجه مخاطب در صفحه نتایج جستجو می‌باشد.

7-سئوی تصاویر در سایت فروشگاهی

افزایش سرعت سایت یکی از پارامترهای مهم رتبه بندی در Google است و تصاویر با حجم بالا یکی از موارد کاهش سرعت در سایت‌های فروشگاهی می‌باشد. جهت بهینه سازی تصاویر در وب سایت باید به نکات ذکر شده توجه بسیار زیادی داشته باشید:

  • فشرده سازی عکس و استفاده از فرمت مناسب یکی از موارد حائز اهمیت در کاهش تصاویر است. البته توصیه می‌شود حجم تصاویر استفاده شده در وب سایت پایین تر از 200 کیلوبایت باشد.
  • استفاده از اسم با معنی برای فایل‌های بارگذاری شده یک نکته بسیار مهم در سئو عکس‌ها است. به عنوان مثال به جای IMG01254.jpg از تیشرت-آبی-سایز-لارج.jpg استفاده نمایید.
  • استفاده از تصاویر با اندازه مناسب در مکان مورد استفاده درون صفحه و همچنین سیستم نمایش دهنده تصاویر.
  • انتخاب صحیح متن جایگزین تصاویر یکی از موارد مهم در سئو وب سایت است و حتما از کلمه کلیدی در متن جایگزین استفاده نمایید.

8-سئوی صفحات محصول

توصیه می‌شود برای سئوی محصولات وب سایت فروشگاهی به نکات زیر توجه کنید:

  • باید اسم محصولات را هوشمندانه انتخاب نمایید. به طور معمول نام محصول شباهت بسیار زیادی با آنچه که مخاطب جستجو می‌کند، دارد. اسم محصول را در موتور جستجو گوگل سرچ کنید و ببینید کدام اسم برای محصول شایع تر است.
  • در عنوان صفحه محصول و توضیحات متای محصول کلماتی از جمله ارسال رایگان، گارانتی بازگشت وجه، ارسال فوری، تخفیف و … بیان کنید.
  • برای هر محصول حتما محتوای بدنه نوشته و پاسخ پرسش‌های کلیدی مشتریان را پیش از خرید آن محصول بدهید.
  • برای هر محصول چند تصویر با کیفیت از زوایای متعدد بگذارید و نام گذاری صحیحی داشته باشید.
  • برای تصاویر محصولات متن جایگزین عالی بنویسید.

9-استفاده از فیلم محصولات

علاوه بر تاثیراتی که استفاده از فیلم در افزایش نرخ تبدیل دارد، می‌تواند به شما در بهبود رتبه در نتایج موتور جستجو کمک بسزایی کند. ویدیوها به شما کمک کرده تا زمان بازدید کاربر افزایش پیدا کند. همچنین این گونه فیلم‌ها به شما کمک کرده تا خود را از رقبایتان متمایز نمایید.

چند نکته در مورد تولید محتوای ویدیویی برای محصولات در سایت‌های فروشگاهی:

  • سعی کنید طول ویدیو کمتر از یک دقیقه و مختصر و مفید باشد.
  • از فیلترهای فانتزی اصلا استفاده نکنید و تصاویر واقعی محصولات را به کاربر نمایش داده و ویدیوی ساده به کار ببرید.
  • اگر بودجه کافی دارید از یک تولید کننده ویدیوی حرفه ای کمک بگیرید؛ چرا که تفاوت بسیار زیادی میان یک ویدیوی حرفه ای و یک ویدیوی معمولی وجود دارد.

البته خوب است بدانید که اگر در مورد سرمایه گذاری بر روی تولید محتوای ویدیویی برای تمامی محصولات فروشگاهتان مردد هستید، باید بدانید که Animotoدریافت که احتمال خرید مخاطبان در صورت تماشای یک فیلم در مورد محصول یا سرویس 73 درصد افزایش می‌یابد. همچنین Digidayبیان کرد که 52 درصد از مصرف کنندگان اعلام کردند که تماشای فیلم درباره یک محصول به آن‌ها اطمینان بیشتری در رابطه با تصمیم‌های خریدشان می‌دهد.

10-استفاده از پروتکل HTTPS

از قدیم سایت‌های فروشگاهی برای صفحات تکمیل سفارش خود از پروتکل HTTPS استفاده می‌کردند. سال‌ها قبل گوگل به کارگیری این پروتکل را در همه قسمت‌های وب سایت‌های متعدد شروع کرد. پیاده سازی کل وب سایت در این پروتکل نقش نسبتا کمی در الگوریتم Google دارد. در نتیجه با اینکه این پروتکل تا حدی برای وب سایت مفید است، ولی نمی‌تواند تفاوت عمده ای در سئو سایت فروشگاهی شما ایجاد کند.

جنبه مهم تر استفاده از HTTPS مرتبط به امنیت بیشتر آن است. جهت درک اهمیت این مسئله، لازم است بدانید که اکثر مرورگرها برای وب سایت‌هایی که از https استفاده نمی‌کنند، یک پیام هشدار نمایش داده که اعلام می‌کند این وب سایت دارای امنیت کافی نمی‌باشد. دیدن این گونه پیام ممکن است کاربران و مشتریان وب سایت فروشگاهی شما را نگران کند. در نتیجه توصیه می‌شود به این علت هم که شده از پروتکل HTTPS استفاده نمایید.

بهترین راهکار در استفاده از httpsشامل موارد زیر می‌شود:

  • پیاده سازی کل وب سایت روی HTTPS
  • اجرای کامل و صحیح انتقال URLها در موقع تغییر از HTTP به HTTPS

11-استفاده از نقشه سایت

نقشه سایت یک فایل متنی با پسوند XML می‌باشد که در آن تمام صفحاتی از سایتتان که می‌خواهید به وسیله موتورهای جستجو مورد بررسی قرار گرفته و ایندکس شود، معین می‌شوند.

نکات نقشه سایت در سایت‌های فروشگاهی:

  • از تولید سایت مپ به صورت پویا اطمینان حاصل کنید. نقشه سایت باید با هر سری حذف شدن یا اضافه شدن صفحات به وب سایت، به روز رسانی شده تا همواره تصویر درستی از سایت به موتورهای جستجو گوگل عرضه شود.
  • همه صفحات قابل ایندکس شدن سایتتان را باید در نقشه سایت XML بگنجانید.
  • بیشتر از پنجاه هزارتا URL از سایتتان را در یک نقشه سایت قرار ندهید. توصیه می‌شود که در صورت داشتن تعداد بیشتر از این گونه صفحات، آن‌ها را در دو یا چند فایل مجزا از همدیگر قرار دهید.
  • چنانچه بیشتر از یک نقشه سایت دارید، توصیه می‌شود که یک فایل نقشه سایت XML ایجاد کنید که در آن تمامی نقشه‌های سایت لیست شده باشد. بدین ترتیب موتورهای جستجو گوگل آسان تر پیدایشان می‌کنند.
  • در فایل robots.txt سایتتان به نقشه سایت ارجاع بدهید. با این کار موتورهای جستجو گوگل نقشه را آسان تر پیدا خواهند کرد.
  • نقشه سایت را در گوگل سرچ کنسول ثبت نمایید.

12-راحتی استفاده در موبایل

موتورهای جستجو گوگل بیش از هر زمان دیگری به پارامتر تجربه کاربری اهمیت زیادی می‌دهند. پارامتری که «راحتی استفاده در تلفن همراه» نقش مهم و اساسی در آن ایفا می‌کند. در اواخر سال 2015 میلادی مقدار جستجوهای گوگل که از طریق دستگاه‌های تلفن همراه انجام می‌شد از دستگاه‌های کامپیوترهای خانگی پیشی گرفت. این مقدار جستجو از آن موقع همواره در حال افزایش بود. آسانی استفاده در تلفن همراه تنها به سئو سایت مربوط نمی‌شود، چه بسا که با توجه به افزایش روز افزون کاربران تلفن همراه، جهت داشتن یک سایت فروشگاهی خوب، حتما باید سایتتان برای کاربران تلفن همراه جذاب و از تجربه کاربری مناسب برخوردار باشد.

باید مطمئن شوید که محتوا و عملکردی که به کاربران کامپیوتر و تلفن همراه ارائه می‌دهید، یکسان بوده و کیفیت مشابهی داشته باشد. گوگل در سال 2018 اعلام نمود که استراتژی خود را به mobile-first index تغییر می‌دهد و به این معنی که نسخه تلفن همراه سایت‌ها به عنوان مرجع اصلی در الگوریتم‌های رتبه بندی گوگل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سایت فروشگاهی خوب باید واکنش گرا (Responsive) باشد و با توجه به اندازه صفحه نمایشگر، اندازه‌ها و چیدمان خود را تطبیق دهد.توصیه می‌شود که حداقل یک بار تست mobile-friendly testing tool را بر روی صفحات متعدد سایت فروشگاهی (صفحه اصلی، صفحه دسته بندی محصولات و صفحات محصول و …) اجرا نمایید تا مطمئن شوید که همه چیز به صورت مناسب و طبق استاندارد انجام شده است.

مطالعه بیشتر :  چگونه سایت خود را سئو کنیم؟

13-افزایش سرعت سایت

مطالعات نشان داده که صفحات با سرعت بارگذاری بسیار بالا، نرخ ترک سایت کمتری دارند که همین امر منجر به افزایش نرخ فروش می‌شوند. سایت آمازون طی تحقیقاتی که انجام داده بود دریافت که با هر 100 میلی ثانیه کاهش در زمان بارگذاری صفحات سایتش، مقدار فروش 1 درصد افزایش پیدا می‌کند. سرعت بارگذاری از سال 2010 به عنوان یکی از پارامترهای اصلی رتبه دهی گوگل در سایت‌های دسکتاپ اعلام شد.

ولی با معرفی Core Web Vitals،گوگل تاکید بیشتری بر روی اهمیت صفحاتی که سرعت بالایی دارند، گذاشت. در نتیجه چنانچه قصد افزیش فروش از طریق وب سایت خود را دارید، حتما از کوتاه بودن زمان بارگذاری صفحات سایتتان اطمینان حاصل کنید. بهینه سازی یک وب سایت جهت داشتن سرعت بیشتر، یک کار تکنیکال محسوب می‌شود که شامل ده‌ها و صدها اقدام متعدد ریز و درشت است. ولی در عمل با اجرای سه روشی که در ادامه مبحث توضیح خواهیم داد، می‌توان گفت که بخش عمده مسیر بهینه سازی را طی خواهید نمود.

14-استفاده از داده‌های ساختار یافته یا اسکیما

منظور از اسکیما یا داده ساختار یافته، کدهایی است که به صفحات یک وب سایت اضافه می‌شوند تا به موتورهای جستجو گوگل کمک کرده که محتوای آن صفحه را بهتر درک نمایند. به زبان ساده تر، با این کار صفحات وب سایت به زبانی که برای موتورهای جستجو گوگل قابل فهم و درک است، توضیح داده می‌شوند. در این میان، گوگل از مابقی موتورهای جستجو عملکرد بهتری در فهم و استفاده از داده ساختار یافته خواهد داشت.

در کل، تشریح محتوای یک صفحه از طریق schema.org صورت می‌گیرد. در این سایت طیفی از برچسب‌های اسکیمای متعدد ارائه شده است که جالب ترین و مفید ترین آن‌ها جهت سئو سایت‌های فروشگاهی موارد زیر می‌باشند:

  • Product: جهت شرح صفحه محصولات
  • Reviews: جهت شرح صفحات نقد و بررسی
  • Corporate Contacts: جهت شرح سازمان یا شرکت
  • Breadcrumbs: جهت نشان دادن اینکه وب سایت از بردکرامب استفاده می‌کند یا خیر؟
  • Sitelinks Searchbox: جهت نشان دادن اینکه می‌خواهید گوگل در صفحه نتایج جستجو و زیر قسمت مربوط به وب سایت شما یک باکس جستجو قرار دهد که به وسیله موتور جستجوی وب سایت خودتان اداره می‌شود.

داده‌های ساختار یافته موقعیت‌های بسیار زیادی را برای متخصصان سئو و خصوصا سئو سایت فروشگاهی ایجاد می‌کند. در نتیجه پیشنهاد می‌کنیم حتما از آن استفاده کرده تا در میان رقبا متمایز شوید. در پیاده سازی اسکیما یا داده‌های ساختار یافته می‌توانید از ابزارهایی مانند Rich Result Test گوگل کمک بگیرید.

15-پرهیز از محتوای تکراری و ضعیف

محتوای ضعیف به محتوایی گفته می‌شود که برای مخاطب بی ارزش است و یا ارزش بسیار پایینی دارد. محتوای ضعیف را می‌توان در قالب‌های مختلفی مشاهده نمود:

  • صفحاتی که هیچ محتوای اصلی ندارند.
  • صفحاتی که محتوای متنی اندکی دارند. (کمتر از 50 کلمه)
  • صفحاتی که محتوایی دقیقا مشابه به یک صفحه دیگر دارند. (محتوای تکراری یا Duplicate Content)
  • صفحاتی که محتوایشان تا حد زیادی مشابه به یک صفحه دیگر است (صفحات تکراری)

اگر صفحات سایتتان از یکدیگر متمایز نباشند، موتورهای جستجو گوگل ممکن است تصمیم بگیرند که رتبه بالایی به آن صفحات ندهند و یا حتی به صورت کلی آن‌ها را نادیده بگیرند که در چنین حالتی شما در واقع با خودتان رقابت می‌کنید، رقابتی که اصلا به نفعتان نیست. همچنین داشتن صفحات با محتوای کم (اصطلاحا به آن Thin Content یا محتوای لاغر گفته می‌شود) یک نوع سیگنال به موتورهای جستجو می‌فرستد که نشان می‌دهد سایتتان در اوضاع خوبی به سر نمی‌برد و از نظر سئو دچار مشکل شده است.

از عواملی که می‌توانند منجر به ایجاد محتوای ضعیف در یک وب سایت شوند می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • فیلتر محصولات
  • صفحه بندی
  • مسیریابی چند جهتی
  • ترتیب بندی
  • تعداد محصولات مایش داده شده در صفحه
  • قرار گرفتن یک محصول در دسته‌های متعدد
  • حالت‌های متعدد یک محصول

خوشبختانه راه‌هایی جهت پیشگیری از به وجود آمدن محتوای ضعیف وجود دارد که در ادامه مبحث به شما معرفی خواهیم کرد.

نکات پیشرفته در سئو سایت فروشگاهی

در سئو سایت فروشگاهی، نکات پیشرفته ای وجود دارد که برای شما عنوان خواهیم کرد.

چالش‌های فیلترهای محصولات

هنگام استفاده از فیلتر محصولات، کاربران می‌توانند به زیر مجموعه ای از محصولات که به دنبالشان هستند، به راحتی دسترسی پیدا کنند. از نگاه کاربر، این یک قابلیت بسیار جذاب بوده، زیرا می‌تواند به آسانی محصولات مورد نظرش را پیدا کند. سایت‌های فروشگاهی، جستجویی که کاربران برای محصولات مورد نظر خود انجام دادند را به URL انتقال می‌دهند تا مخاطبان بتوانند مجددا به نتایج این جستجو مراجعه نمایند و یا آن را با افراد دیگر به اشتراک بگذارند و اینجاست که محتوای تکراری ایجاد می‌شود. می‌توان با اعمال فیلترهای متعدد، بی نهایت URL متفاوت ایجاد کرد.

موتورهای جستجو این گونه صفحات را بررسی (Crawl) می‌کنند، مگر اینکه از آن‌ها بخواهید که این کار را نکنند. انرژی و وقت خزنده‌های موتورهای جستجو ارزشمند تر از آن است که بخواهند این گونه صفحات را بررسی نمایند. همان طور که می‌دانید، موتورهای جستجو برای هر دامنه، یک بودجه خزش (Crawl Budget) لحاظ می‌کند که مشخص می‌کند آن موتور جستجو چه مقدار از زمان و توجهش را به وب سایت شما اختصاص داده است. بنابراین بهترین حالت این است که این وقت و انرژی راصرف صفحات مهم تر سایتتان شود، صفحاتی که تمایل دارید در نتایج جستجو جزو اولین‌ها به نمایش درآید.

بهترین راه حل در طراحی فیلتر سایت‌های فروشگاهی

دسترسی موتورهای جستجو به صفحاتی که با فیلتر کردن محصولات به وجود می‌آیند را قطع کنید. برای انجام این کار باید در فایل ربات robots.txt وب سایتتان، دستور Disallow به این صفحات را بزنید و مانع از بررسی کردن این صفحات به وسیله گوگل شوید. با امتحان کردن قابلیت فیلتر محصولات وب سایتتان در حالات متفاوت، الگوی ایجاد URL را پیدا کرده و پس از آن برچسب Disallow را به آن‌ها اضافه نمایید. به طور مثال چنانچه URLهای به وجود آمده در اثر فیلتر محصولات، همگی از الگوی زیر برخوردار هستند:

www.example.com/product-category/?filter=...

می‌توانید دسترسی موتورهای جستجو به این گونه صفحات را با نوشتن دستور زیر در فایل robots.txt وب سایتتان، قطع کنید:

Disallow /*?filter=*

به این ترتیب از بررسی همه URLهایی که از عبارت *=filter در انتهای خود برخوردار هستند به وسیله گوگل پیشگیری می‌کنید.

پیاده سازی صحیح ناوبری چند وجهی (Faceted Navigation)

مسیریابی چند وجهی به شما این اجازه را می‌دهد تا به زیرمجموعه ای از محصولاتتان در یک دسته بندی، دسترسی پیدا نمایید. به طور مثال تصور کنید یک دسته از محصولات دارید با عنوان «تیشرت». سایر وجه‌های این دسته می‌تواند به صورت زیر مجموعه‌هایی از قبیل «تیشرت لانگ» و «تیشرت یقه دار» باشد. در چنین شرایطی محتوای ضعیف به وجود می‌آید که برای سئو سایت فروشگاهی اصلا خوب نیست.

بهترین راه حل

به طور معمول صفحاتی که به عنوان زیر مجموعه ای از یک دسته بندی محسوب می‌شوند، توصیه می‌شود که در گوگل ایندکس شوند که گوگل توانایی شناسایی این صفحات از هم را داشته باشد. در نتیجه بهترین کار این است که در صفحات به وجود آمده برای هر یک از این زیر مجموعه‌ها محتوای متنی متفاوت از بقیه و مناسب به کار ببرید.

صفحه بندی صحیح صفحات

چنانچه دسته ای وجود داشته باشد که تعداد محصولات زیادی در آن قرار گرفته باشد، نمایش محصولات این دسته معمولا به صورت صفحه بندی شده خواهد بود. به عنوان مثال 300 محصول ممکن است در 15 صفحه نمایش داده شود. این صفحات بسیار شبیه به همدیگر خواهند بود و تنها تفاوتشان با همدیگر محصولاتی است که در آن‌ها به نمایش در می‌آیند. از نگاه موتورهای جستجو عملا تمامی این صفحات یکسان می‌باشند.

موتورهای جستجو این گونه صفحات را به عنوان صفحاتی با محتوای ضعیف شناخته و به طور معمول آن‌ها را نادیده می‌گیرند. جهت جلوگیری از این اتفاق باید به موتورهای جستجو فهمانده که این صفحات در حقیقت یک توالی از صفحات هستند که تمامی آن‌ها به هم مرتبط هستند.

بهترین راه حل جهت مدیریت صفحات صفحه بندی شده

شما می‌توانید با معین کردن رابطه میان این صفحات به طور دقیق، به موتورهای جستجو بفهمانید که از قابلیت صفحه بندی استفاده نمودید. جهت این‌ کار حتما باید لینک‌های صفحات بعدی و قبلی را با استفاده از دستورهای زیر در هر صفحه تعریف نمایید:

rel="next"

rel="prev"

به عنوان مثال صفحه ای را در نظر بگیرید که در آن محصولات در آخر در قالب سه صفحه به نمایش در می‌آیند. لینک‌هایی که به هر صفحه اضافه می‌شوند به صورت زیر می‌باشد:

صفحه اول:

<link rel="canonical" href="https://www.example.com/page-1/" />

<link rel="next" href="https://www.example.com/page-2/" />

صفحه دوم:

<link rel="canonical" href="https://www.example.com/page-2/" />

<link rel="prev" href="https://www.example.com/page-1/" />

<link rel="next" href="https://www.example.com/page-3/" />

صفحه سوم یا آخر:

<link rel="canonical" href="https://www.example.com/page-3/" />

<link rel="prev" href="https://www.example.com/page-2/" />

فیلتر تعداد محصولات در هر صفحه

تعداد بسیار زیادی از سایت‌های فروشگاهی قابلیت مشخص کردن تعداد محصولات نمایش داده شده در هر صفحه را برای مخاطبانشان فراهم می‌کنند. به عنوان مثال احتمال دارد 12 یا 24 یا 36 محصول در هر صفحه نمایش داده بشود. در این حالت، URLهای به وجود آمده به این صورت خواهند بود:

www.example.com/product-category/?amount=12

www.example.com/product-category/?amount=24

www.example.com/product-category/?amount=36

در نتیجه سه نسخه مختلف از صفحه مورد نظر به وجود می‌آید. در این شرایط، موتورهای جستجو، این URLها را به عنوان صفحات تکراری می‌شناسند. همانطور که می‌دانید این اتفاق اصلا برای سئو سایت فروشگاهی خوب نیست و سبب می‌شود موتور جستجو در یافتن صفحه اصلی دچار مشکل و سردرگمی شود.

بهترین راه حل جهت فیلتر تعداد محصولات در هر صفحه

درست مانند راهکار ارائه شده برای فیلتر محصولات، اینجا هم باید الگوی موجود در URLها را پیدا کرد و سپس دستور Disallow را در فایل robots.txt اضافه کرد. برای ادرس‌های بالا بایستی دستورالعمل زیر را به فایل ربات اضافه کرد:

Disallow /*?amount=*

چالش‌های فیلتر مرتب سازی محصولات توسط کاربر

این قابلیت برای کاربران اهمیت زیادی دارد. به عنوان مثال کاربر می‌تواند محصولات مورد نظرش را به ترتیب قیمت مرتب کند تا بتواند راحت‌تر انتخاب کند. اما اگر این قابلیت به درستی در سایت پیاده‌سازی نشود می‌تواند آسیب‌هایی به سئو فروشگاهی وارد کند. آسیب‌هایی که ناشی از سردرگمی موتورهای جستجو است.

سه حالت را در نظر بگیرید که در اولی، محصولات بدون ترتیب خاصی نمایش داده می‌شوند، در دومی محصولات به ترتیب گرانترین و در سومی به ترتیب ارزانترین. برای هرکدام از این سه حالت یک URL مجزا تولید می‌شود:

/www.example.com/product-category

www.example.com/product-category/?sort=priceHigh

www.example.com/product-category/?sort=priceLow

این سه URL، همه محصولات مشابهی را نمایش می‌دهند، صرفا ترتیب نمایششان در هرکدام متفاوت است. بنابراین موتورهای جستجو این صفحات را به چشم صفحات تکراری خواهند دید و از کنارشان خواهند گذشت.

بهترین راهکار برای فیلترهای مرتب سازی

در اینجا هم بهترین راه حل، قطع دسترسی خزنده‌های موتورهای جستجو از این صفحات می‌باشد. جهت این کار باید دستور پایین را به فایل robots.txt وب سایتتان اضافه کنید:

Disallow /*?sort=*

حالت‌های مختلف یک محصول

محصولاتی از قبیل تلویزیون در سایز‌ها و برندهای متفاوتی موجود هستند. به طور معمول صفحاتی که برای حالت‌های مختلف تلویزیون ایجاد می‌شوند دارای محتوای لازم جهت ایجاد تمایز نیستند و نهایتا عکس‌های موجود در آن‌ها تفاوت کمی با همدیگر دارند که این خود منجر به ایجاد صفحات تکراری بیشتری می‌شود. به طور مثال حالت‌های زیر را در نظر بگیرید:

آدرس صفحه اصلی یک تلویزیون:

www.example.com/product-category/television/

آدرستلویزیون سامسونگ:

www.example.com/product-category/product/variant-samsung/

آدرس تلویزیون سونی:

www.example.com/product-category/product/variant-sony/

آدرس تلویزیون ال جی:

www.example.com/product-category/product/variant-lg/

بهترین راه حل

چنانچه امکان این را ندارید که برای هر کدام از این صفحات محتوای متنی به طور جداگانه بنویسید، توصیه می‌شود که محتوای اصلی را با گذاشتن برچسب کنونیکال به عنوان صفحه کنونیکال این صفحات (برندهای متفاوت تلویزیون) معین کنید.

قرار گرفتن یک محصول در دسته‌های متفاوت

یکی دیگر از موقعیت‌های شایعی که در وب سایت‌های فروشگاهی اتفاق می‌افتد این است که یک محصول در چند دسته متفاوت قرار بگیرد. برای رفع این مشکل باید هر چه سریع اقدام فرمایید.

بهترین راهکار برای محصولاتی که در چند دسته قرار دارند:

باید مطمئن شوید که اگر محصولاتتان در چند دسته متفاوت قرار می‌گیرد، یکی را به عنوان دسته اصلی مشخص نمایید. دسته اصلی که می‌خواهید آن محصول در آن ایندکس شود را معین می‌کند. در این مورد نیز باید URL مرتبط با دسته اصلی را به عنوان محتوای کنونیکال معین کنید. به این صورت که تگ پایین را به سایر صفحات اضافه نمایید:

<link rel="canonical" href="https://www.example.com/main-category" />

محصولات ناموجود را چطور مدیریت کنیم؟

محصولات ناموجود در سایت‌های فروشگاهی تاثیر بسیار زیادی بر روی عملکرد سئو سایت فروشگاهی شما دارند. محصولات در وب سایت فروشگاهی ممکن است به صورت دایمی یا موقتی موجود نباشند.

نکات سئوی محصولاتی که موقتا ناموجود هستند

برای سئو محصولاتی که موقتا در وب سیات شما موجود نیستند، نکاتی وجود دارد که عبارت اند از:

  • صفحه محصول را در دسترس مخاطبان و موتورهای جستجو قرار دهید.
  • صفحه محصول را حتما در نقشه سایت نگه دارید.
  • یک برچسب «محصول ناموجود» را ترجیحا بر روی عکس محصول درج نمایید.
  • بهتر است که قیمت محصول را حذف کنید.
  • می‌توانید یک فرم جهت دریافت اطلاعات تماس مخاطبان در صفحه محصولات ناموجود قرار داده که بعد از موجود شدن محصول مورد نظر به آن‌ها اطلاع دهید.
  • تبلیغات کلیکی که مشتریان را به این گونه صفحات هدایت می‌کند را متوقف کنید.

نکات سئوی محصولاتی که دیگر موجود نخواهند شد

چنانچه سئو سایت شرکتی و دیگر محصولات بک لینک دارند، توصیه می‌شود آن‌ها را تا زمانی که جستجو می‌شوند، حفظ نمایید و یا اینکه این محصولات را به صفحات مناسب ری‌دایرکت نمایید.

جمع بندی

رقابت در زمینه سایت‌های فروشگاهی بسیار سخت و شدید است. هنگامی که پای سئو سایت فروشگاهی به میان می‌آید یک اشتباه بسیار کوچک در این امر می‌تواند تلاش‌های شما را هفته‌ها یا حتی ماه‌ها به عقب برگرداند. ولی با استفاده از لیستی که در این مقاله از سایت آنی وب به شما ارائه دادیم و همچنین با رعایت نکات ذکر شده، می‌توانید حتی با سایت‌های بزرگ نیز به رقابت بپردازید.

چه قصد راه اندازی یک وب سایت فروشگاهی آنلاین را داشته باشید و چه بخواهید وب سایتی که اکنون در اختیار دارید را بهبود ببخشید، توجه به مشکلات احتمالی و راه حل‌هایی که در این مبحث بیان کردیم، به شما کمک خواهد کرد که فرآیند مورد نظرتان را به بهترین شکل انجام دهید. البته بسیار مهم است که به خاطر داشته باشید سئو یک فرآیند مستمر و پایاپای است. چنانچه می‌خواهید تلاش‌هایتان در این حوزه جواب بدهد، همواره باید مراقب سئو سایت فروشگاهیتان باشید و آمارهای سایت خود در Googleسرچ کنسول و Google Analytics را تحلیل و بررسی کنید.

دیدگاه خود را بنویسید
اینماد
صفحات رسمی ما
support iconمشاوره و پشتیبانی رایگان