pen iconنوشته شده توسط تحریریه آنی وب در تاریخ ۱۷ آبان ۱۴۰۲طراحی بیزینس پلن
چگونه وب سایت شخصی درست کنیم؟

چگونه وب سایت شخصی درست کنیم؟

شاید شما هم تاکنون این سوالات را از خود پرسیده باشید که چگونه وب سایت شخصی درست کنیم؟ چگونه برای خود وب سایت بسازیم؟ و چگونه یک سایت اینترنتی بسازیم؟ پاسخ به این سوالات نیازمند کمی دانش و اطلاعات است. بسیاری از ما گمان می‌کنیم که برای ساخت یک سایت شخصی باید هزینه بسیار زیادی را صرف کنیم و از این رو از ساخت سایت شخصی صرف نظر می‌کنیم.

اما این تفکر کاملاً اشتباه است! امروزه راه‌های بسیار زیادی برای طراحی و ساخت یک سایت شخصی وجود دارد که هزینه‌های بسیار پایینی دارند و شما به راحتی می‌توانید در مدت زمانی کوتاه و بدون صرف هزینه‌ای گزاف، صاحب یک سایت شخصی شوید.

با ما تا انتهای این مقاله همراه شوید تا به سوال چگونه وب سایت شخصی درست کنیم؟ بپردازیم و پاسخ دقیقی برای این سوال به شما ارائه دهیم.

وب‌سایت شخصی چیست؟

شاید اصلاً از خود بپرسید که وب سایت شخصی چیست و یک سایت شخصی چه کاربردهایی دارد؟ سایت شخصی محلی است که شما در آن می‌توانید افکار و نظرات خود را در دنیای دیجیتال ارائه کنید. شما در یک وب سایت شخصی می‌توانید خودتان را معرفی کنید، مهارت‌ها و توانایی‌هایتان را ارائه کنید، نمونه کارهایی از شغل خود را در آن قرار دهید و حتی درباره نظرات و عقاید شخصی خود صحبت کنید.

اما این وب سایت‌های شخصی تنها برای معرفی شما نیستند و می‌توانند کاربردهای زیادی داشته باشند و برای شما مفید واقع شوند.

کاربردهای یک وب سایت شخصی چیست؟

در زیر به برخی از مهم‌ترین کاربردهای یک سایت شخصی اشاره می‌کنیم.

  1. رزومه آنلاین: شما می‌توانید وب سایت شخصی خود را به یک رزومه آنلاین و کامل تبدیل کنید و کار و تخصص خود را به صورت حرفه‌ای در آن معرفی کنید. همچنین می‌توانید تقدیرنامه‌ها و گواهینامه‌های کاریتان را در وب سایت خود منتشر کنید.پس اگر می‌خواهید رزومه‌ای حرفه‌ای را به کارفرمایان یا شرکای کاری خود ارائه کنید، داشتن یک وب سایت شخصی ضروری است.
  2. وبلاگ شخصی: اگر جز دسته افرادی هستید که دوست دارید تجربه‌ها، سفرنامه‌ها و نظرات و عقاید خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، داشتن یک وبلاگ شخصی می‌تواند به راحتی این کار را برای شما انجام دهد. شما می‌توانید بخشی تحت عنوان وبلاگ در سایت خود داشته باشید که در آن نظرات، عقاید و هر آن چیزی که دوست دارید را با دیگران به اشتراک بگذارید و با افراد مختلف تعامل کنید.
  3. ارائه آموزش: با داشتن یک سایت شخصی می‌توانید در حوزه تخصصی خود به ارائه آموزش‌ به کاربران سایت بپردازید و علاوه بر آن توانایی‌های خود را در حوزه حرفه‌ایتان به نمایش بگذارید.
  4. پورتفولیو: بازیگران، نقاشان، هنرمندان و نویسندگان معروف به طور معمول یک وب سایت شخصی دارند که در آن علاوه بر ارائه بیوگرافی، آثار خود را نیز در معرض دید عموم قرار می‌دهند.

چگونه برای خود وب سایت بسازیم؟

خوب حالا نوبت به همان چیزی می‌رسد که از ابتدا به دنبال آن هستیم: چگونه وبسایت شخصی درست کنیم یا چگونه یک سایت اینترنتی بسازیم؟

راه‌های زیادی برای ساخت یک سایت شخصی وجود دارد که شما می‌توانید بنا به شرایط و نیاز خود،هر یک از این روش‌ها را انتخاب کنید و یک سایت زیبا و کاربردی داشته باشید. با ما همراه شوید تا شما را با برخی از این روش‌ها آشنا کنیم:

  • ساخت سایت از طریق وبلاگ

احتمالاً با وبلاگ‌ها آشنا هستید. وبلاگ فضایی است که شما می‌توانید در آن شروع به تولید محتوا کنید و هر آن چیزی را که دوست دارید در آن به اشتراک بگذارید. ساخت سایت با استفاده از وبلاگ‌ها مزایا و معایب مختلفی را دارد. از جمله مزایای این روش می‌توان به ساخت سایت در کوتاه‌ترین زمان ممکن و بدون صرف هزینه اشاره کرد.

اما یکی از بزرگترین مشکلاتاین روش این است که سایت شما جز دامنه اصلی وبلاگ است و در صورتی که وبلاگ از دسترس خارج شود، شما نیز سایتتان را از دست خواهید داد. همچنین تبلیغات مختلفی در وبلاگ ارائه خواهد شد و شما نمی‌توانید هیچگونه کنترلی یا مدیریتی بر روی تبلیغات ارائه شده در سایتتان داشته باشید.

  • ساخت سایت شخصی با کمک سایت سازها

احتمالا تاکنون تام سایت سازها را شنیده‌اید. شما با استفاده از سایت سازها می‌توانید با صرف هزینه پایین یک سایت طراحی کنید. طراحی در این روش نیاز به هیچ گونه دانش کد نویسی ندارد و شما تنها کافیست المان‌های مورد نیاز در سایتتان را انتخاب کنید و آنها را کنار هم بچینید. این روش بسیار ساده است؛ اما ممکن است با مرور زمان هزینه نگهداری سایت شما افزایش پیدا کند و یا مانند وبلاگ‌ها از دسترس خارج شود.

  • ساخت سایت به کمک CMS

قطعا تاکنون نام وردپرس را شنیده‌اید. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا همان CMSاست که شما می‌توانید به کمک آن اقدام به طراحی سایت کنید. طراحی سایت به کمک وردپرس، بسیار ساده است و نیاز به دانش کدنویسی ندارد. همچنین در این روش تمامی دسترسی‌ها و نیز مالکیت سایت به طور کامل در اختیار شما قرار می‌گیرد؛ اما توجه کنید که ساخت سایت شخصی در این روش نیز نیازمند داشتن مهارت‌های وردپرس و طراحی سایت است.

  • ساخت سایت شخصی به صورت اختصاصی

یکی از روش‌های طراحی و ساخت سایت، طراحی و ساخت به شکل اختصاصی و با استفاده از کدنویسی است. در این روش شما باید طراحی و ساخت سایت خود را به یک برنامه نویس ماهر یا یک تیم حرفه‌ای واگذار کنید.شاید بتوان بزرگترین مشکل در این روش را هزینه‌های بالای طراحی و ساخت سایت دانست.

  • ساخت سایت شخصی با آنی وب

در ادامه پاسخ به سوال چگونه برای خود وب سایت بسازیم؟ قصد داریم تا روشی را به شما معرفی کنیم که تمامی مزایای روش‌های پیشین را در کنار یکدیگر قرار داده و تمامی معایب را حذف نموده است و آن چیزی نیست جز ساخت سایت شخصی با آنی وب!

در این روش شما می‌توانید یک سایت کامل و آماده را خریداری کنید. در این روش تمام دسترسی‌ها و مالکیت سایت به طور کامل در اختیار شما قرار می‌گیرد و نیازی هم به کدنویسی یا صرف هزینه بالایی ندارد. شما در آن وب می‌توانید پیش از خرید یک سایت، پیش نمایش کامل آن را مشاهده کنید و در صورتی که آن سایت مناسب کاربرد موردنظر شما باشد، آن را خریداری کنید.

طراحی سایت شخصی تنها با آنی وب

ما در این مقاله به سوال چگونه وب سایت شخصی درست کنیم؟ چگونه برای خود وب سایت بسازیم؟ و چگونه یک سایت اینترنتی بسازیم؟ پاسخ دادیم و شما را با ۵ روش مختلف برای ساخت وب سایت شخصی آشنا کردیم. حالا اگر قصد طراحی یا ساخت یک وب سایت شخصی را دارید، به صفحه اصلی سایت آنی وب مراجعه و نوع سایت خود را انتخاب کنید. پس از مشاهده نمونه سایت‌های موجود می‌توانید بنا به سلیقه خود هر یک از آنها را خریداری کنید. آنی وب به شما گارانتی کیفیت و قیمت، با ضمانت ۱۵ روزه بازگشت وجه می‌دهد. پس با خیال راحت به خرید سایت از آنی وب بپردازید.

دیدگاه خود را بنویسید
اینماد
صفحات رسمی ما
support iconمشاوره و پشتیبانی رایگان